Тимошенко подала декларацію за 2017 рік

Читать на русском
Голова «Батьківщини» і народний депутат Юлія Тимошенко подала електронну декларацію за 2017 рік.

Голова «Батьківщини» і народний депутат Юлія Тимошенко подала електронну декларацію за 2017 рік.

Вона опублікована на сайті НАЗК, передає «Слово і Діло».

Згідно з цим документом, з 1 січня 2017 року Тимошенко орендує будинок в Козині Обухівського району Київської області площею 588 квадратних метрів. З цієї ж дати вона отримала право користування чотирма земельними ділянками в Козині загальною площею 6106 квадратних метрів. Право власності на будинок і дві земельні ділянки, якими користується Тимошенко, належить Шараповій Тетяні Валеріївні. Ще дві ділянки знаходяться у власності Уляхіної Антоніни Миколаївни.

У декларації зазначено наручний годинник чоловіка нардепа Олександра Тимошенко марок Vacheron Constantin і Corum і ряд ювелірних виробів, що належать самій Юлії Тимошенко, таких виробників, як Mikimoto, Chanel, Dinh Van, Cartier і Chopard.

Чоловікові Юлії Тимошенко належать два автомобілі - Mercedes-Benz GL-350 CDI 2014 року випуску, вартість якого на момент придбання в 2014 році склала більше 1,2 млн грн, і ГАЗ 14, який теж був придбаний в 2014 році за 79,7 тисячі гривень. У власності самої Юлії Тимошенко автомобілів немає.

Олександру Тимошенко належать 25% ТОВ «Геофорс», яке оцінюється в декларації в 1 млн грн і 100% ТОВ Леді Ю, оціненого в 35 тисяч гривень. У декларації також зазначено, що Олександр Тимошенко є кінцевим бенефіціарним власником цих підприємств.

Юлія Тимошенко отримала в 2017 році 225 тисяч гривень заробітної плати за роботу народного депутата і ще майже 253 тисяч гривень на виконання депутатських повноважень. Вона також отримала 81,7 тис. грн відсотків від вкладу в Ощадбанку, який становить більш 614 тисячі гривень.

Олександр Тимошенко отримав майже 245 тисяч гривень доходу від чеської компанії Britico Product sro і 3,3 млн грн доходів від підприємницької діяльності. Він також тримає 21 тис. грн і 28 тисяч доларів в ПАТ «Мегабанк» та 1000 грн в Українському будівельно-інвестиційному банку.

Крім того, у Олександра Тимошенко є 194 тисячі євро, 360 тисяч гривень і 357,7 тисячі доларів готівкою. А у Юлії Тимошенко є 290 тисяч гривень готівкою.

У декларації також зазначено витрати в сумі 185 тисяч гривень на придбання нерухомого майна.

Раніше повідомлялося, що свою декларацію подав президент України Петро Порошенко.

Також про свої доходи відзвітував спікер парламенту Андрій Парубій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: