Москаль знову відмовився вибачитися перед Супрун

Читать на русском
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль знову відмовився вибачитися за різке висловлювання на адресу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль знову відмовився вибачитися за різке висловлювання на адресу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун і додав, що в цій ситуації просити вибачення тут повинен не він.

Про це Москаль заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Москаль нецензурно вилаявся на адресу Супрун: реакція соцмережГеннадій Москаль нецензурно образив в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун. Реакція соцмереж – у матеріалі Слова і Діла.

«Я не вибачусь. Першою повинна вона вибачитися. Вона сказала, що ми контрабандисти, що ми незаконно завезли (вакцину від кору з Угорщини, - ред.), котру лікарі відмовляються використовувати. Щотижня дається в МОЗ «листочок» - наявність вакцин та скільки в залишку. Якщо МОЗ нам нічого не давав, це було видно, що на момент її заяви з 8 тис. доз у залишку залишалося всього 300 доз. Ну так вибачте, куди поділися інші? Ця медична реформа, як у нас в горах кажуть гуцули, губна помада для губ, а медична реформа від Супрун до с...ки. Так народ говорить. Де вона була? Покажіть, в якому селі? Чому я повинен перед нею вибачатися? Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять», - заявив Москаль.

Раніше Москаль може отримати догану від президента за нецензурну лайку на адресу Супрун.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: