«Нафтогаз» рекордно знизить ціну на газ для промисловості

Читать на русском
Нафтогаз знизить ціну на газ для промислових споживачів в Україні на умовах передоплати з 1 березня на 14,1 відсотка (на 1,299,6 гривні) порівняно з лютим– до 7,896 тисячі гривень за 1 тисячу кубів, включаючи ПДВ.

«Нафтогаз» знизить ціну на газ для промислових споживачів в Україні на умовах передоплати з 1 березня на 14,1% (на 1,299,6 тисячі гривень) порівняно з лютим – до 7,896 тисячі гривень за 1 тисячу кубів, включаючи ПДВ.

Про це повідомляється на сайті компанії у вівторок, 20 лютого, пише «Слово і Діло».

Зазначена ціна актуальна для споживачів, які закуповують газ за передоплатою обсягом понад 50 тисяч кубометрів місяць, за умови відсутності боргів перед компанією і для 100%-х «дочок» НАК.

Підвищення цін на газ: на чиєму боці грають уряд, МВФ та «Нафтогаз»В Міненерго вирішили змінити розрахункову формулу вартості газу з квітня цього року. За різними оцінками, це призведе до підвищення цін від 10% до 40%. Оцінку ситуації дали експерти.

Для інших покупців ціна наступного місяця знизиться на 12,3% (на 1 тисячу 251,6 гривні) – до 8 тисяч 889,6 гривні за 1 тисячу кубів із ПДВ.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на переговорах з експертами Міжнародного валютного фонду запропонував дві нові моделі спецзобов'язань НАК «Нафтогаз України» для розрахунку цін на газ.

Раніше Коболєв розповів, коли Україна почне закуповувати російський газ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: