Сміла в Раді: хто обіцяв? Я обіцяв?

Читать на русском

Слово і Діло продовжує нагадувати депутатам про обіцяне, але невиконане. Цього разу нам попалися: Антон Геращенко, Юрій Дерев'янко, Віктор Развадовський, Віктор Галасюк, Сергій Власенко та Олександр Вілкул.

Як і у всіх нормальних людей, у депутатів теж буває погана пам'ять. І деякі їхні висловлювання їм краще нагадувати, особливо їх обіцянки, які вони клялися виконати, але так і не виконали.

Цього разу депутати були зовсім непередбачуваними з Аліною Смілою: хто кричав і командував, хто обурювався і тікав, хто обіцяв передзвонити ...

А ось і список «непередбачуваних»:

  1. Антон Геращенко, який щось не на жарт розкомандувався;

  2. Юрій Дерев'янко, який взяв номерок і обіцяв передзвонити (ну, подивимося);

  3. Віктор Развадовський, вирішив, що з виразу його обличчя журналіст мала знайти всі відповіді на питання, що її цікавлять;

  4. Віктор Галасюк, який всю інформацію нам відправить / надішле / надасть, але це не точно;

  5. Сергій Власенко, який біжить на засідання, як на свято, щоб ні хвилинки не пропустити;

  6. і закінчує це все дійство ... Олександр Вілкул, який «надав огромноє колічество допомоги» і, як справжній герой, не хоче афішувати.

Приємного перегляду!

Смелая в Раде: кто обещал? я обещал?Слово і Діло

Нагадаємо, раніше Олександр Вілкул уже кілька разів відзначився у нашому блозі: зі своєю таємною ВСК та сильною армією, яку він обіцяв Україні перед попередніми виборами, але обіцяє знову – тепер уже після виборів прийдешніх.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: