Луценко повідомила, коли президент очікує ухвалення закону про антикорупційний суд

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко налаштований на те, що закон про антикорупційний суд буде ухвалений до кінця поточного року.

Президент України Петро Порошенко налаштований на те, що закон про антикорупційний суд буде ухвалений до кінця поточного року.

Про це заявила представник президента в парламенті Ірина Луценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Погоджувальна рада: які законопроекти Рада має шанси ухвалити 17-20 жовтняРозповідаємо, про що домовилися лідери фракцій на Погоджувальній раді 17 жовтня і яким законопроектам вони обіцяють дати зелене світло.

«Президент налаштований на ухвалення закону про антикорупційний суд до кінця 2017 року, але підкреслюємо, що обов'язково всі законопроекти, які вносилися президентом України, проходять узгодження у Венеційській комісії», – сказала Луценко журналістам у четвер, 19 жовтня, в кулуарах парламенту.

За її словами, народні депутати з фракції БПП налаштовані на швидке ухвалення цього законопроекту, проте це відбудеться лише після того, як свої висновки надасть Венеційська комісія.

Нагадаємо, для напрацювання законопроекту про створення антикорупційного суду Порошенко запропонував депутатам створити робочу групу.

Відзначимо, 17 жовтня стало відомо, що Венеційська комісія відхилила законопроект про антикорупційний суд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: