Лоукостери, комфортна залізниця і гроші на дороги: як Омеляну вдається виконувати власні обіцянки

Читать на русском

Аналітики «Слова і Діла» відстежили, як виконує свої обіцянки наймедійніший міністр. Для того, щоб наочно показати успіхи та провали Володимира Омеляна, ми зробили просте, напівжартівливе відео. В головних ролях: міністр і його обіцянки.

З моменту свого призначення на посаду голови Мініфраструктури Володимир Омелян встиг дати 35 обіцянок, 8 з яких провалив і лише 2 – виконав.

Серед найважливіших провалених обіцянок – міністр так і не відремонтував 100 пасажирських вагонів «Укрзалізниці» до кінця 2016 року. Також Омеляну не вдалося використати 19 мільярдів гривень на ремонт доріг. Із зазначеної суми держава в 2016 році витратила лише 10 мільярдів.

Серед планів міністра: запустити національний лоукостер та нові вагони для більш комфортних подорожей.

З практичної точки зору, похвалити Омеляна поки важко, але теоретик він все ж таки непоганий. Зі створенням нових організацій не забарився. Проект агентства інфраструктурних проектів розроблений, Дорожній фонд – створений, щоправда, запрацює лише наступного року.

Как работает министр инфраструктуры Владимир ОмелянСлово і Діло

Раніше ми вже показували, як виконують свої обіцянки очільниця МОЗ Уляна Супрун, голова міненерго Ігор Насалик та міністр екології Остап Семерак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: