Порошенко привітав військових зв'язківців із професійним святом

Читать на русском
8 серпня президент Петро Порошенко та секретар РНБО Олександр Турчинов привітали українських зв'язківців із професійним святом.

8 серпня президент України Петро Порошенко висловив свою вдячність військовим зв'язківцям за самовіддану службу.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Грошове забезпечення військових не має поступатися зарплатам чиновників – ТурчиновПід час візиту до зони проведення АТО Олександр Турчинов повідомив, що грошове забезпечення військових не має бути меншим за зарплати чиновників.

«Вітаю військових зв'язківців зі святом. Дякую за самовіддану службу й вірність військовому обов'язку!», – написав Порошенко.

Секретар РНБО Олександр Турчинов також привітав військових із професійним святом. Він зазначив, що військовий зв'язок сьогодні – це невід'ємна складова системи управління Збройними силами, його високотехнологічна основа. Про це повідомила прес-служба РНБО.

«Саме це вимагає від особового складу військ зв'язку високої професійної підготовки на основі світових досягнень науки і техніки, впевнених знань останніх підходів до впровадження інноваційних технологій у сфері зв'язку в різних умовах застосування військ», – сказав Турчинов.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє, що рішення про чергову хвилю мобілізації буде прийнято в березніСказано 2 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами секретаря РНБО, підтвердженням цього є успішне виконання військовими завдань із забезпечення зв'язку під час проведення антитерористичної операції на сході України.

«У надзвичайно складних умовах особовий склад підрозділів зв'язку героїчно виконує свій військовий обов'язок. Низький уклін і пам'ять українським воїнам, які віддали своє життя, борючись проти сильного й підступного ворога нашої країни! Глибока шана ветеранам військ зв'язку, які передають молодим захисникам України свій безцінний бойовий і професійний досвід», – підкреслив він.

Олександр Турчинов побажав воїнам-зв'язківцям міцного здоров'я, професійних успіхів та перемог, нових досягнень у подальшому розвитку військ зв'язку та зміцненні обороноздатності держави.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що в Україні підвищать рівень доплат військовим в АТО.

Відзначимо, 15 березня 2017 року Порошенко заявив, що як альтернатива закону про окуповані території буде запропонований законопроект про відновлення територіальної цілісності держави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: