Поліція назвала втрати серед мирного населення в Авдіївці

Читать на русском
Поліція Донецької області повідомила сумні факти про кількість жертв, постраждалих, а також про пошкодження і руйнування житлових будинків в Авдіївці.

Поліція Донецької області повідомила сумні факти про кількість жертв, постраждалих, а також про пошкодження і руйнування житлових будинків в Авдіївці.

В Авдіївці з початку року від обстрілів бойовиків загинули 5 мирних жителів, 18 - отримали поранення, а також були пошкоджені 347 приватних будинків і 137 квартир в багатоповерхівках.

Про це йдеться в повідомленні Покровського відділу поліції Донецької області, пише «Слово і Діло».

«Тільки з початку цього року пошкоджено 347 приватних будинків, 137 квартир в багатоповерхівках, загинули 5 місцевих жителів, 18 отримали поранення. Найбільше від обстрілів терористів страждає стара частина міста», - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що 26 березня, коли більшість людей перебували вдома, бойовики днем ​​відкрили вогонь по місту з установок «Град». В результаті були пошкоджені будинки по вул. Колосова, Бєлінського, Добролюбова і Островського.

Відзначено, що один з реактивних снарядів терористів приземлився неподалік від опорного пункту поліції на вул. Колосова.

Співробітниками поліції задокументовані наслідки обстрілу. Відкрито кримінальне провадження за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

«Поліцейські в Авдіївці несуть службу цілодобово, забезпечують громадський порядок і надають допомогу всім, хто її потребує», - запевнив начальник Авдіївського відділення поліції Андрій Єпур.   Правоохоронці нагадали, що опорні пункти поліції розташовані за адресами: вул. Молодіжна (у Авдіївського відділення поліції), вул. Колосова 170, вул. Соборна 1 і в Ювілейному кварталі (біля кафе «Київ»). Крім того, можна зателефонувати: 102, (06236) 3-39-33,099-531-9088 і «Гарячої лінії» 0-800-505-102 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних).

Нагадаємо, за даними ООН в конфлікті на Донбасі постраждали понад 33 тисяч осіб. Також ООН зафіксувала на Донбасі найбільше число жертв за останні півроку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: