Карта АТО: ситуація на сході України на 21 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 21 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-терористичні війська 60 раз обстріляли позиції українських захисників. Троє українських військовослужбовців загинули, дванадцять отримали поранення.

Напрямки:

На маріупольському напрямку ворожа піхота вранці атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним. Отримавши відсіч, противник почав бити по наших позиціях з РСЗВ БМ-21 «Град», важкої артилерії 152 і 122 мм. Під вогнем артилерійських систем великого калібру виявилися також позиції морпіхів неподалік Лебединського і Талаківки. Ударам мінометів 120 і 82 калібру ворог піддав захисників Широкино, Миколаївки, Новотроїцького та Красногоровки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем ворог бив по захисникам Широкино, Водяного, Новотроїцького та Гнутового. У Широкиному російсько-терористичні війська обстріляли морпіхів також з БМП і танка.

На донецькому напрямку під мінометним вогнем російських окупантів опинилися укріплення сил АТО поруч із шахтою Бутівка, Луганським і Кам'янкою. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а потім до обстрілів долучив танк.

На луганському напрямку противник виявляв найбільшу активність у районі Троїцького, Новозванівки і Новоалександровки, обстрілюючи українських військових з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А по захисникам Трьохізбенки завдали удару протитанковими керованими ракетами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: