Карта АТО: ситуація на сході України станом на 5 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 5 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 110 раз відкривали вогонь по позиціях українських сил. В результаті один військовий ЗСУ загинув, ще 10 були поранені і двоє травмовані.

Напрямки

На Маріупольському напрямку з 122 мм артилерії і мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Богданівку, Мар'їнку, Новотроїцьке і Водяне. Зі стрілецької зброї і гранатометів терористи били по Гнутовому, Водяному і Широкиному. Талаківку, Новотроїцьке, Мар'їнку, Водяне та Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному і Широкиному також вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку з 152 мм артилерії терористи обстрілювали Калиново-Попасную, Новозванівку і Троїцьке, а з артилерії 122 мм і мінометів різних калібрів - Новоолександрівку, Кримське, Орехово, Попасну, Катеринівку, Троїцьке і Новозванівку.

На Донецькому напрямку з танків і мінометів різних калібрів бойовики неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутівка, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам'янку, Луганське, а з гранатометів і стрілецької зброї - Зайцеве і Троіцьке. По Зайцевому і Опитному вогонь вів снайпер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: