Карта АТО: ситуація на сході України станом на 13 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 13 січня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу наші позиції обстріляли 78 рази.

Напрямки:

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь у бік наших позицій з мінометів в районі Водяного та Широкиного. Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці. По Широкиному та Талаківці – ще й снайпер.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії обстріляно Калиново-Попасну та Новозванівку. Зі 120 міліметрової артилерії – Новозванівку. З 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новозванівці та Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів обстрілів зазнали Луганське, Троїцьке та Зайцеве. З гранатометів та стрілецької зброї ворог обстрілював наші позиції в районі Кам’янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького. По Луганському вогонь вела БМП противника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: