Найочікуваніші кінопрем’єри 2017 року

Читать на русском

Новорічно-різдвяні свята тривають, і це чудовий час не лише відпочити й провести час із родиною та друзями, але й спланувати своє майбутнє дозвілля. Допоможе в цьому список найбільш очікуваних кінопрем’єр 2017 року, підготований «Словом і Ділом».

Новорічно-різдвяні свята: куди сходити в КиєвіПідбірка найцікавіших подій новорічно-різдвяних свят у січні 2017 року: куди сходити і що подивитися в Києві.

Так, найближчим часом українських глядачів чекають такі блокбастери, як «Ла-Ла-Ленд» (вийде в прокат 12 січня), «Мовчання» (мексиканська стрічка, прем’єра якої запланована на 19 січня), «Джон Вік 2», «Ілюзія кохання» та мульфільм «Лего Фільм: Бетмен» (9 лютого). Цього ж дня відбудеться прем’єра продовження культової стрічки (неважко здогадатися, якої) під назвою «На 50 відтінків темніше».

23 березня очікується вихід на екрани «Меча короля Артура», 13 квітня – «Форсажу 8», 25 травня – «Піратів Карибського моря: Мерці казок не розказують», 15 червня – «Нікчемного я 3», а 14 грудня – восьмого епізоду «Зоряних воєн».

Більше очікуваних кінопрем’єр – в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: