Стало відомо, за що США готують новий пакет санкцій проти Росії

Читать на русском
Адміністрація Барака Обами наполягає на втручанні Росії в хід президентських виборів і вирішила покарати Москву за скоєне.

Адміністрація Обами наполягає на втручанні Росії в хід президентських виборів у США, за що готова запровадити додаткові санкції проти Москви.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на офіційних осіб США, передає «Слово і Діло».

«Йдеться як про економічні санкції, так і про заходи на дипломатичному рівні. Деякі із санкцій, можливо, включатимуть таємні операції й у тому числі, можливо, операції в кіберпросторі. Оголосити про публічні заходи можуть уже цього тижня», – повідомляє джерело.

Як відомо, Барак Обама відкрито звинуватив РФ у кібератаках на США.

Раніше очільник Державного департаменту США Джон Керрі заявив, що Обама дасть відповідь на кібератаки російських хакерів на американські політичні інститути у «встановлені терміни».

Вже тоді в Білому домі попередили, що США запровадять нові обмеження проти РФ, у тому числі фінансові, через здійснені нею хакерські атаки.

Раніше в коментарі «Слову і Ділу» військовий експерт Микола Сунгуровський пояснив, чому санкції проти РФ не досягли мети та не стали настільки ефективними, як могли би бути.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: