Провалені обіцянки-2016: що цьогоріч не встигли виконати мери міст

Читать на русском

Кінець календарного року – час підбиття підсумків роботи для представників усіх ешелонів влади. «Слово і Діло» розпочинає серію публікацій, присвячених найголовнішим зобов’язанням політиків, які вже не можуть бути виконаними до кінця року. Перша з інфографік серії присвячена міським головам обласних центрів країни.

Серед усіх провальних обіцянок мерів ми обрали найбільш вагомі, на нашу думку, зобов’язання, що вплинули б на життя міст. Так, очільник Одеси Геннадій Труханов не зміг цьогоріч добудувати обіцяний житловий комплекс «Новий Маяк», мер Рівного Володимир Хомко – придбати квартири учасникам АТО, а голови Житомирської й Вінницької міськадміністрацій Сергій Сухомлин та Сергій Моргунов – відкрити медичні амбулаторії.

Міський голова Тернополя Сергій Надал записав до свого пасиву невиконану обіцянку щодо побудови станції знезалізнення води, мер Чернівців Олексій Каспрук – про термомодернізацію 36 об’єктів, а кропивницький мер Андрій Райкович – щодо закупівлі великомістких автобусів.

Більше інформації – в інфографіці «Слова і Діла».

Попри те, що реалізація зазначених обіцянок у відведений термін з об'єктивних причин є малоймовірною, «Слово і Діло» допускає можливість виконання мерами міст окремих зобов'язань. У разі зміни статусу обіцянок до кінця 2016 року портал повідомить про це окремо.

Нагадаємо, раніше «Слова і Діло» вже оприлюднило огляд найголовніших виконаних та невиконаних обіцянок Віталія Кличка за 2016 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: