Карта АТО: ситуація на сході України на 24 жовтня

Читать на русском

Ситуация на востоке страны по состоянию на 00:00 24 октября 2016 года по данным СНБО Украины, пресс-центра АТО, Минобороны, журналистов и волонтеров.

Обстрелы:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Направления:

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 провокацій проти сил АТО. Бойовики здійснили обстріли підрозділів Збройних Сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в Широкіному, Талаківці, Мар’їнці та Тарамчуку, а в Красногорівці та Павлополі окрім вказаної зброї ворог застосував міномети калібру 82мм.

На Луганському напрямку з боку окупантів відбулось 9 випадків порушення режиму припинення вогню. По українських позиціях противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районах Новозванівки та Новоолександрівки, в Кримському і Щасті – з мінометів 82 калібру.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська 6 разів відкривали вогонь по силах АТО. Зокрема, у Луганському вони використовували під час провокацій українських захисників міномети калібру 82мм, в Авдіїівці - гранатомети, кулемети та міномети 120 калібру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: