Стала відома основна версія вбивства Шеремета

Читать на русском
Генпрокурор України Юрій Луценко назвав головною версією вбивства журналіста Павла Шеремета помсту за професійну діяльність.

Генпрокурор України Юрій Луценко назвав головною версією вбивства журналіста Павла Шеремета помсту за професійну діяльність.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«В якості основної версії загибелі Павла Шеремета група розглядає помсту за його професійну діяльність», - повідомили в ГПУ.

За його словами, слідство не залишає розслідувати інші версії вбивства.

Крім того, в понеділок Луценко планує заслухати перші дані, отримані від американських фахівців ФБР, які залучені до слідства та експертиз - вибухо-технічної та відео.

При цьому, Луценко додав, що не виключає приєднання до слідства колишнього першого заступника начальника Нацполіціі Василя Паскала.

Експерт про загибель Шеремета: свого часу «справа Гонгадзе» призвела до повалення КучмиПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про загибель відомого журналіста Павла Шеремета.

В ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» політолог Руслан Бортник заявив, що вбивство Шеремета може послужити детонатором в складній ситуації, що склалася в Україні.

«Для масштабного соціального протесту не вистачає тільки детонатора. Ця справа якраз може послужити саме таким,так само, як свого часу «справа Гонгадзе» призвела до повалення Кучми», - вважає Руслан Бортник.

Нагадаємо, в середу, 20 липня, автомобіль з журналістом Павлом Шереметом вибухнув в центрі Києва.

22 липня в Києві в Українському домі пройшла церемонія прощання з убитим журналістом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: