Мер Івано-Франківська не зміг виділити землю учасникам АТО

Читать на русском
Вирішити земельне питання учасників АТО неможливо через відсутність земельних ділянок в Івано-Франківську.
Руслан Марцинкив

Мер міста Івано-Франківськ Руслан Марцінків не виконав свою обіцянку виділити земельні ділянки сім'ям загиблих та інвалідам війни.

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 10 травня 2016 року, коли Марцінків заявив, що на наступній сесії міськради позачергово виділять земельні ділянки сім'ям загиблих та інвалідам війни (відео 11:00-11:33). Він уточнив, що землю мають отримати близько 30 осіб (відео 18:30-18:50).

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв виділити на наступній сесії земельні ділянки родинам загиблих та інвалідам війниСказано 10 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Виявилося, що вирішити земельне питання учасників АТО неможливо через відсутність земельних ділянок. Уже 8 липня 2016 року депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до Кабміну та Верховної Ради з проханням виплатити учасникам бойових дій та учасникам АТО грошову компенсацію за неотримані земельні ділянки.

За даними «Слова і Діла», станом на 1 липня до Івано-Франківської міської ради звернулося понад тисячу учасників бойових дій із заявами на отримання у власність земельних ділянок на території міста для будівництва та обслуговування житлових будинків.

«Слово і Діло» зафіксувало 51 обіцянку мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, 7 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 14%. Із повним переліком обіцянок Марцінківа можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: