Як працюють міністри Гройсмана? Огляд обіцянок Кабміну

Читать на русском

Протягом останнього тижня «Слово і Діло» зареєструвало 12 нових обіцянок міністрів українського уряду. 3 обіцянки члени Кабміну провалили й жодної не виконали.

Міністрами, що не виконали свої обіцянки, стали Степан Кубів і В’ячеслав Кириленко. Останній, зокрема, не вніс до Верховної Ради зміни до закону «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», а також не ініціював міжнародне розслідування з приводу знесення будинку Тараса Шевченка в Оренбурзі. Ну а очільник Мінекономіки так і не зробив усього він нього залежного для того, щоб Україна змогла отримати перший транш кредиту МВФ до кінця червня цього року.

Серед найважливіших свіжих обіцянок членів Кабміну – заява міністра фінансів Олександра Данилюка про реформування Державної фіскальної служби, глави МВС Арсена Авакова – про початок роботи системи відеофіксації на дорогах із 2017 року, а також віце-прем’єра Володимира Кістіона – про ремонт трьох великих автодоріг: Одеса-Рені, Кишинів-Полтава та Нікополь-Херсон.

Детальніше – в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: