Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 21 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї та мінометів калібру 120 мм обстріляли опорні пункти Збройних сил України неподалік Авдіївки, Невельського та Новосілки Другої, а по шахті Путилівська (Бутівка) та поблизу Верхньоторецька – з 82 мм мінометів. З кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем супротивник обстрілював укріплення неподалік Зайцевого та Майорська.

Також, ДРГ сепаратистів під прикриттям вогню 82 мм мінометів близько 19:00 поруч із Авдіївкою здійснила спробу підійти до опорного пункту сил АТО. Відкривши вогонь на ураження, українські бійці змусили диверсантів відійти.

На маріупольському напрямку проросійські бандформування з великокаліберних кулеметів та гранатометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Мар’їнки, Гранітного, Тарамчука та Гнутового, а неподалік Красногорівки – з зенітної установки та мінометів калібру 82, 120 мм. По укріпленнях у районі Широкиного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, 82 та 120 мм мінометів.

На луганському напрямку неподалік Щастя активно діяли ворожі снайпери.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: