Як обіцяли боротися з корупцією голови ОДА в 2015 році?

Читать на русском

Минулий та нинішній роки в України вважають роками подолання корупції. Чиновники та політики обіцяли зробити багато чого для боротьби з цим явищем. Саме тому «Слово і Діло» вирішило показати, що очільники ОДА та міські голови обласних центрів обіцяли зробити для боротьби з корупцією в країні.

Так, відомий своїми заявами та звинуваченнями в корупції в бік Кабінету міністрів України голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі з 3 обіцянок, які стосуються корупції, 2 вже виконав. Перша виконана обіцянка Саакашвілі стосувалася зменшення бюрократичного та корупційного тиску на аграріїв Одеської області.

Також Саакашвілі обіцяв назвати імена чиновників-корупціонерів, що він і зробив, звинувативши прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, екс-народного депутата Миколу Мартиненка та нардепа Андрія Іванчука в корупції. А третя обіцянка голови Одеської ОДА щодо боротьби з корупцією на митниці в області залишається в процесі виконання.

Окрім Саакашвілі, своїми антикорупційними заявами відзначився голова Харківської ОДА Ігор Райнін. Так, Райнін виконав дві своїх обіцянки: щодо відкриття широкомасштабної антикорупційної програми та створення кол-центру, куди можна буде повідомити про корупцію в регіоні.

Обіцянки інших чиновників дивіться на інфографіці нижче.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: