У Запоріжжі зареєстровано 22 кандидати в мери

Читать на русском
Територіальна виборча комісія станом на 1 жовтня зареєструвала 22 кандидати на посаду міського голови Запоріжжя.

Територіальна виборча комісія станом на 1 жовтня зареєструвала 22 кандидати на посаду міського голови Запоріжжя.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське. Запоріжжя».

П'ять кандидатів балотуються від політичних партій, а 17 – самовисуванці. Так, від партії «Наш край» у мери Запоріжжя було висунуто екс-«регіонала» й народного депутата минулого скликання Сергія Кальцева. Пропрезидентська партія «Блок Петра Порошенка-Солідарність» зробила ставку на члена своєї фракції нардепа Миколу Фролова, який у Верховній Раді є заступником голови Комітету з питань податкової та митної політики.

Потенційні мери: аналіз представників південної України на майбутніх місцевих виборах«Слово і Діло» вивчило шанси потенційних кандидатів на те, щоб посісти крісла мерів обласних центрів південної України. Цього тижня в обє'ктиві особливої уваги в контексті майбутніх місцевих виборів опинилися Одеса, Херсон, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв і Вінниця.

Також, від своїх партій на вибори міського голови Запоріжжя йдуть лідер місцевої організації партії «УКРОП» Ярослав Гришин, екс-губернатор Запорізької області Олександр Старух від ВО «Батьківщина» і депутат місцевої міськради Наталія Завгородня від партії «Справедливість».

Серед самовисуванців є й чинний мер Запоріжжя Олександр Сін. Крім того, свої сили в боротьбі за крісло мера випробує й головний інженер металургійного комбінату «Запоріжсталь» Володимир Буряк, який був висунутий трудовими колективами 50 найбільших промислових підприємств Запоріжжя.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: