Карта АТО: ситуація на сході України станом на 1 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 1 вересня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики суттєво знизили активність. В основному зі стрілецької зброї вони декілька разів відкривали вогонь по українських позиціях, намагаючись втягнути сили АТО у протистояння. Так, усього за останні 24 години, сепаратисти 19 разів порушили режим припинення вогню, а в період з опівночі і до 6 ранку 1 вересня вздовж усієї лінії розмежування противник зброю не застосовував.

Поблизу Донецька, з 18 години і до опівночі, бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї опорні пункти сил АТО в Мар’їнці, Опитному та Авдіївці. А близько 19 години та 23 на півдні від Авдіївки окупанти застосували гранатомети.

На Артемівському напрямку о пів на дев'яту окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Санжарівці. А о 22 годині по ЗСУ неподалік Лозового бив великокаліберний кулемет бойовиків.

На Луганщині, близько опівночі, зі сторони Сокільників противник зі стрілецької зброї обстріляв позиції українських військових в Кримському.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: