Садовий націлився на президентство – нардеп

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий використає Львів як майданчик для подальшого політичного поступу, переконаний народний депутат та конкурент Садового в боротьбі за крісло мера Дмитро Добродомов.
Андрій СадовийФото: politrada.com

Андрій Садовий використає Львів як майданчик для свого подальшого політичного поступу, адже його кінцева мета – посада президента України.

У цьому переконаний народний депутат і конкурент Садового в боротьбі за крісло мера Львова Дмитро Добродомов, пише «Слово і Діло» з посиланням на його інтерв'ю виданню Insider.

«Садового я вважаю не найкращим вибором, тому що він є професором піару і це треба визнати. Він є в українських реаліях політиком, що склався. Він, на відміну від інших українських політиків, вміє терпіти і грати вдовгу. Але в нього інші цілі й задачі, ніж у нас (очолюваної Добродомовим політсили «Народний контроль» – Ред.). Його ціль – це президентство, будь-якими способами», – заявив Добродомов, розповідаючи про конкуренцію в боротьбі за посаду львівського міського голови.

Андрій Садовий та його здобутки: обіцянки львівського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок львівського мера Андрія Садового в рамках проекту «ОБРАНІ».

Депутат підкреслив, що, на його думку, перемога на міських виборах у Львові стане для Садового хорошим підґрунтям для перемоги і в президентських перегонах. «Садовий думками вже давно в Києві, він і фізично частіше буває там, ніж у Львові. Тому в питанні міських виборів він хоче знову зробити собі майданчик. Для нього вибори міського голови – це перший тур його президентських виборів. Тому для нього важливо посісти перше місце з високим результатом», – заявив він.

Також в інтерв'ю Дмитро Добродомов поділився планами щодо того, хто представлятиме очолювану ним політичну силу «Народний контроль» на виборах мера в Києві. На думку нардепа, ним має стати лідер столичного осередку партії Олег Мусій.

Нагадаємо, 19 червня стало відомо про те, що Дмитро Добродомов вийшов із «Блоку Петра Порошенка» та ухвалив рішеня про створення власної партії – громадського руху «Народний контроль».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: