Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кернес запевнив, що в Барабашово в місцях, що забезпечують безпеку пасажирів на зупинках громадського транспорту, не буде ніякої торгівлі

Харківський міський голова Геннадій Кернес 21 січня 2014 року провів особистий прийом в ТЦ «Барабашово» і заявив, що вже розпочато реконструкцію перехрестя проспекту 50 річчя ВЛКСМ та вулиці Академіка Павлова. За його словами, більше на «червоних лініях», на зупинках, у місцях, що забезпечують безпеку пасажирів, не буде ніякої торгівлі.
Архів
Сказано 21 січня 2014 р.

Джерело

  • http://www.city.kharkov.ua/ru/news/gennadiy-kernes-ya-gotoviy-buti-poserednikom-u-virishenni-konfliktiv-na-barabashovo-22872.html
  • http://minstroy29.ru/?cat=6
  • Лист від Директора Департаменту Сідоренко Ю.
  • Лист заступника міського голови-керуючої справами виконавчого комітету Харківської міської ради Т. Чечетової-Терашвілі №24/2/33-16 від 08.02.2016

Результат

Згідно концепції удосконалення функціонування ринків та відповідної регіональної програми до 2016 року, для ТЦ «Барабашово» передбачена масштабна реконструкція. Вона включає трансформацію не тільки самого ринку, а й транспортної системи в районі його розташування. Для її реконструкції був розроблений детальний план, який охоплював не тільки ринок, але і площа, обмежену вул. Шевченка, Московським проспектом, вулицями Гвардійців Широнінців і Героїв Праці.

Відповідно до листа Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради від 23 січня 2015 року, питання ліквідації несанкціонованої торгівлі відповідно до Закону України «Про міліцію» знаходиться в компетенції органів внутрішніх справ, в тому числі і в районі ТЦ «Барабашово», на зупинках та інших місцях, що забезпечують безпеку пасажирів. В разі отримання інформації про такі порушення Департаментом транспорту вказана інформація спрямовується до ГУ МВС України в Харківській області для відповідного реагування.

8 лютого 2016 року заступник міського голови-керуюча справами виконавчого комітету Харківської міської ради Т. Чечетова-Терашвілі повідомила, що, відповідно доінформації Департаменту підприємництва та споживчого ринку та Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту, протягом 2015 року інформації щодо несанкціонованої торгівлі в районі ТЦ «Барабашово», а саме на перехресті просп. Ювілейний (колишній просп. 50-річчя ВЛКСМ) та вулиці Академіка Павлова, а також скарг чи звернень щодо ліквідації несанкціонованої торгівлі на «червоних лініях» та на зупинках громадського транспорту за вказаною вище адресою не надходило.

У випадку отримання інформації щодо несанкціонованої торгівлі в м.Харкові до правоохоронних органів направляються листи та проводяться спільні дії для вжиття відповідних заходів реагування.