Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кернес обіцяє реконструювати Московський проспект до кінця 2014 року

20 листопада 2013 року Геннадій Кернес заявив, що половина Московського проспекту до вулиць Харківської дивізії та Окружної дороги буде реконструйована до кінця 2014 року.
Не виконано
Сказано 20 листопада 2013 р.

Джерело

  • http://www.city.kharkov.ua/ru/news/polovinu-moskovskogo-prospektu-rekonstruyuyut-do-kintsya-2014-roku-22091.html
  • http://www.city.kharkov.ua/uk/news/tsogo-roku-prodovzhat-remontuvati-klochkivsku-blyukhera-zhovtnevoi-revolyutsii-26819.html
  • https://2day.kh.ua/v-moskovskiy-prospekt-zakatayut-esche-145-millionov-griven

Результат

27 січня 2015 року у прес-центрі Харківської міської ради директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков повідомив, що планується продовжити реконструкцію самого пр. Московського. Однак масштабної реконструкції на Московському проспекті очікувати не варто, оскільки шляховики не розраховують отримати велику кількість коштів, що дозволило б розширити проспект за один сезон.

13 квітня 2020 року на реконструкцію раніше відремонтованої ділянки знову виділили гроші. Вартість нових робіт на найдовшому проспекті міста на 52 мільйони гривень перевищила початкову суму.

Знову реконструювати Московський проспект будуть на ділянці від площі Конституції до вулиці Богдана Хмельницького. "По новому" відремонтувати ділянку знадобилося тому, що змінилося становище водопровідних і каналізаційних труб, також потрібно узгодити ремонт з реконструкцією трамвайних колій і змінилися вимоги до геометрії проїжджої частини.