У Чернігові кількість загиблих зросла до 11, постраждалих понад 20 (оновлено)

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар росіян по Чернігову та озвучив оновлені дані щодо жертв та постраждалих.

Дані про загиблих він оприлюднив у Telegram.

«Чернігів. Триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Люди під завалами. Станом на цей час відомо про 20 постраждалих і 10 загиблих», – написав він.

Президент додав, що кількість загиблих може зрости.

«І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою», – зазначив Зеленський.

Пізніше в МВС України повідомили, що вже відомо про 11 загиблих та 22 травмованих. Також є заяви про щонайменше трьох зниклих безвісти.

Ще відомо, що в Чернігові після ракетної атаки рф частково відключили комунікації, у тому числі світло і газ. Про це повідомив в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако в ефірі телемарафону.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Чернігові пролунали вибухи. Російські війська завдали трьох ракетних ударів майже по центру міста. Спочатку було відомо про 4 загиблих, згодом кількість жертв зросла до 8, а постраждалих до 18.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО