Пішов на фронт добровольцем: на Донеччині загинув депутат Київради

Депутат Київської міської ради від партії «Європейська солідарність» Сергій Ільницький (позивний Сокіл) загинув у бою на Донбасі під селищем Курдюмівка.

Про це повідомила пресслужба партії у середу, 23 серпня.

«Загинув друг, депутат Київської міської ради від ЄС Сергій Ільницький. Воював за наш український Донбас ще з 2014 року. Там і загинув, на Донбасі, під Курдюмівкою», – написав у Facebook лідер партії, народний депутат України Петро Порошенко.

Перший заступник командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша, командир загону «Південь» УДА у складі 28-ої ОМБр, полковник Сергій Ільницький (позивний Сокіл) став депутатом Київради від партії «Європейська Солідарність» у квітні 2023 року.

Із самого початку бойових дій Сергій Ільницький був на фронті. Ветеран Збройних Сил України, учасник АТО, полковник у відставці, він пішов добровольцем служити за прикладом свого сина-госпітальєра. Як кадровий військовий став начальником штабу УДА. Кавалер ордена «За заслуги».

Прощання із Сергієм Ільницьким відбудеться у Києві.

Нагадаємо, на війні з рф на Запорізькому напрямку загинув народний депутат IV скликання Сергій Слабенко. У квітні на фронті загинув колишній депутат Олег Барна.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО