Росіяни розширюють агентурну мережу в окупації

На тимчасово окупованій території України російські загарбники розширюють агентурну мережу.

Про це повідомляє заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

Російські «правоохоронні органи» примушують місцевих перевізників і таксистів в окупації невідкладно звітувати про виявлення осіб з проукраїнськими настроями та будь-які порушення російського режиму. Якщо ж вони відмовляються виконувати цю вказівку – загарбники негайно забороняють їхню діяльність.

Найбільш помітна така активність росіян в тимчасово окупованих населених пунктах Херсонської, Донецької та Луганської областей.

«Минулого тижня цього року попередження про припинення дії договорів на здійснення транспортних перевезень з причин недотримання зобов’язань отримали ряд місцевих підприємств та окремих перевізників. Разом з тим на ринок транспортних перевезень на тимчасово окупованій території все більше залучаються виключно російські підприємства», – додала Маляр.

Нагадаємо, російські окупанти продовжують перетворювати тимчасово окупований Енергодар Запорізької області на військово-логістичну базу.

А на тимчасово окупованих територіях Донецької області загарбники посилюють інформаційно-пропагандистський вплив на молодь з метою її мілітаризації.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО