На Херсонщині через обстріли рф поранені двоє цивільних та один постраждалий від міни

У понеділок, 15 травня, російські загарбники вдарили по житлових будинках села Львове Херсонської області, чоловік та його син отримали поранення. В іншому селі через російську міну важко травмувався юнак.

Про це повідомляє голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Телеграмі.

«Російська армія вдарила по селу Львове Тягинської громади, – вкотре гатили по житлових будинках. Через обстріл поранення отримав 79-річний чоловік та його 48-річний син», – зазначив Прокудін.

Згідно з його словами, українські військові доставили постраждалих до медзакладу в Херсоні. Нині лікарі надають їм необхідну допомогу.

Водночас, у селі Трифонівка Великоолександрівської громади 17-річний хлопець натрапив на вибухівку, залишено російськими окупантами. Внаслідок детонації він отримав тяжкі травми. Пораненого госпіталізовано до найближчого медзакладу, готується його евакуація до лікарні в Кривому Розі.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 травня, російські окупаційні війська обстрілювали Дніпропетровську область, місто Нікополь потерпало найбільше. Внаслідок атаки троє осіб поранені, серед них підліток.

Також російська окупаційна армія протягом понеділка, 15 травня, 12 разів атакувала з різних видів зброї прикордонні громади Сумської області. Було зафіксовано 136 вибухів.

У ніч проти 16 травня під час повітряної тривоги в українській столиці працюють підрозділи ППО. Зафіксовано падіння уламків в Оболонському, Шевченківському та Дарницькому районах Києва.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО