Ракетний обстріл Харкова: з'явилися фото наслідків ударів

Сьогодні вночі російські окупанти завдали ракетного удару по Київському та Немишлянському районам Харкова. Постраждало підприємство. Також обстріли зачепили і парк Горького.

Про це повідомили у обласній прокуратурі Харкова.

«За даними слідства, у ніч на 28 липня окупанти завдали ракетного удару по Київському та Немишлянському районам Харкова. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено промислові об'єкти, виникли пожежі», - сказано в повідомленні.

Начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов у Facebook уточнив, що окупанти вночі обстріляли підприємство у центрі міста. Пошкоджено дах та стіни.

«Сьогодні вночі рашисти обстріляли підприємство у центрі міста. Пошкоджено дах та стіни. На території цехів знаходилися 3 охоронці - вони не постраждали», - написав Болвінов.

Мер Харкова Ігор Терехов додав, що вночі окупанти атакували і парк Горького.

«На щастя, атракціони не постраждали. Пошкоджено господарські споруди. Жертв та поранених також немає», - написав він у Telegram.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, Харків минулої ночі росіяни обстріляли двічі - знову ракетами С-300.

Зранку 27 липня окупанти обстріляли кілька районів Харкова. Поранення отримали шість осіб.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО