Обстановка в Одесі: в ОДА не бачать готовності ворога до військово-морської десантної операції

Російські окупанти зараз не готові ні фізично, ні морально проводити військово-морську десантну операцію в Одесі та області. При цьому у регіоні залишається високою загроза нових ракетних ударів.

Про це заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук вранці 11 травня у Telegram.

Ніч пройшла без обстрілів, але з сигналами повітряної тривоги в Одесі та області.

«Ворог не готовий ні фізично, ні морально здійснювати військово-морську десантну операцію. Імовірність ракетних ударів з боку рашистів залишається високою – «дід кабаїв» поки що не заспокоюється від своїх поразок на фронті», - повідомляв Братчук.

Він також закликав одеситів не забувати про мінно-вибухову небезпеку на чорноморському узбережжі.

«Після кількох днів шалених ракетних атак по Одесі та нашому регіону ворог відійшов. Але намагається тиснути на нас психологічно. Знову закидає чергові фейки – зараз нібито проблему з питною, технічною водою, і говорить про те, що після обстрілу води в Одесі не буде. Над цим працюють російські підрозділи ІПСО, щоб посіяти паніку серед нас... Але нас не зламає жодна фейковість інформаційних повідомлень», - сказав Братчук.

Нагадаємо, увечері 9 травня росія випустила по Одесі сім ракет - одна людина померла, п'ять поранених. Перед цим окупанти намагалися висадити десант в Одесі трьома швидкісними катерами.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО