Зеленський змінив голів Харківської та Полтавської ОДА

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Синєгубова головою Харківської обласної державної адміністрації. Тимчасово виконувати обов’язки голови Полтавської ОДА буде Дмитро Лунін.

Як повідомляє пресслужба глави держави.

Зазначено, що Зеленський підписав указ № 676/2021 про призначення Олега Синєгубова головою Харківської обласної державної адміністрації, який перед цим очолював Полтавську ОДА.

Олег Синєгубов народився в 1983 році в Харкові. У 2000-2008 роках служив в органах внутрішніх справ України, а з 2008 по 2019 працював у Харківському університеті внутрішніх справ на різних посадах. На посаді голови Полтавської ОДА пробув два роки.

Президент також підписав указ про тимчасове виконання обов’язків голови Полтавської обласної державної адміністрації на Дмитра Луніна.

Дмитро Лунін народився 1980 року в Харкові. Працював у сфері торгівлі, а з грудня 2019 року обіймав посаду першого заступника голови Полтавської ОДА.

Нагадаємо, 11 серпня Кабінет міністрів погодив звільнення голови Харківської обладміністрації Айни Тимчук, яка пробула на цій посаді менше ніж рік. До неї цю посаду обіймав Олексій Кучер.

Також повідомляли, що Кабінет Міністрів призначив новим керівником Закарпатської облдержадміністрації співробітника Служби безпеки Віктора Микиту.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО