Кількість жертв вибуху в Новій Одесі зросла

У місті Нова Одеса Миколаївської області рятувальники витягли з завалів в будинку, постраждалому від потужного вибуху, ще одне тіло. Таким чином, загиблих вже троє дві людини під завалами та одна померла пізніше, після евакуації.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«В результаті вибуху загинули 2 людини (о 16:46 і о 23:25 підрозділами ДСНС вилучені тіла з-під завалу) і постраждали 3 людини (о 10:07 підрозділами ДСНС вивільнені з-під завалу, в однієї особи перелом передпліччя – госпіталізований в лікарню, 2 людини – в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовилися)» - сказано в повідомленні.

На місці трагедії тривають аварійно-рятувальні роботи. Демонтуються зруйновані елементи конструкцій будинку, розшукуються заблоковані мешканці. До робіт залучено 211 рятувальників та 44 одиниці спецтехніки. Місце також охороняють співробітники Національної поліції.

Нагадаємо, в Миколаївській області 27 листопада в м. Нова Одеса стався вибух газу в п'ятиповерхівці. Пізніше на місці вибуху, що стався в житловому будинку Нової Одеси, рятувальники деблокували тіло з квартири. Жінка загинула.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО