Названа наступна тема обговорення на форумі «Україна 30»

На наступній зустрічі в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30» 22-24 лютого будуть обговорюватися питання відновлення наявної в країні інфраструктури та будівництва нової.

Про це повідомляє пресслужба форуму в Facebook.

Основною темою для обговорення учасників форуму стане урядова програма «Велике будівництво», фінансування довгострокових проєктів і роль міжнародних партнерів в цьому процесі.

В рамках зустрічі виступлять представники Офісу Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, експерти, громадські діячі та члени міжнародних організацій.

«Розвиток інфраструктури вигідно всім, як бізнесу, так і громадянам, і економіці в цілому. Бізнесу воно може допомогти знизити постійні витрати на виробництві, людям - отримати поліпшені інфраструктурні послуги, нові школи, лікарні, дитячі садки; економіці - виробити більше товарів і послуг при незмінному рівні витрат, і це сприяє економічному зростанню», - повідомляється на сторінці форуму.

Попередні зустрічі форуму були присвячені питанню вакцинації в Україні та комунальними тарифами.

Нагадаємо, в Україні планують провести конкурси з шести проєктів будівництва концесійних доріг. Для українців дороги будуть безкоштовними. За інфраструктуру буде платити держава.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралася, чи не пов'язана підвищена вартість будівництва і ремонту доріг з дорожнечею бітуму.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО