У ЗСУ за добу виявили 14 нових випадків коронавірусу

У Збройних Силах України за минулу добу зареєстровано 14 нових випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 142 особи.

Про це повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 5 червня у Збройних Силах України хворіють 142 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало – 131 особа, летальних випадків – 4. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 567 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 67 осіб. За минулу добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває сім осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що семеро осіб з Миколаївської, Київської, Рівненської та Житомирської областей знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Нагадаємо, в Україні на ранок 5 червня лабораторно підтверджено 25 963 випадки COVID-19, за добу - понад півтисячі нових.

На ранок п'ятниці, 5 червня, у світі 6 601 349 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 389 645 особи. Одужали 2,8 млн людей.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО