Мешканців будинку, що обвалився в Одесі, відселили в готелі

В Одесі більшість мешканців багатоповерхового житлового будинку по вулиці Торговій, 20, де вчора стався обвал стіни, відселили в готелі.

Про це повідомляє Думська.

«У будинку, який частково обвалився, жили 44 людини. Після НП 35 з них відселили в готелі», - про це повідомив віцемер Одеси Дмитро Жеман.

За його словами, проживання людей в готелях оплачує забудовник, який восени минулого року почав зносити сусідній банно-пральний комбінат. У поліції підозрюють, що ці роботи призвели до часткового обвалення будинку.

Потерпілі одесити будуть жити в готелях до завершення експертизи, яка повинна встановити причини обвалу будинку.

Нагадаємо, 18 травня близько 16:20 в Одесі стався обвал стіни багатоповерхового житлового будинку по вулиці Торговій, 20. Спочатку повідомлялося, що обвал міг статися через вибух у результаті витоку газу.

У поліції повідомили, що причиною обвалу стіни житлового будинку в Одесі міг стати зсув ґрунту. За інформацією поліцейських, будинок мав невеликий крен.

Увечері рятувальники ДСНС припинили роботи на місці обвалення старовинного будинку в Одесі через загрозу повторного обвалу.

Ранком вівторка, 19 травня, на місці обвалення будинку в Одесі почалися підготовчі роботи з демонтажу стіни і покрівлі будівлі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО