В Офісі генпрокурора стартував добір прокурорів

Офіс генерального прокурора розпочав перший етап добору на 100 вакантних посад прокурорів.

Про це повідомляє пресслужба ОГП.

Зазначається, що процес добору є аналогічним до атестації прокурорів ГПУ для переходу в Офіс Генерального прокурора, і наразі отримано 1552 пакети документів.

«На цьому етапі кандидати, які допущені до участі у доборі, пройдуть тестування на знання законодавства. Після цього 300 осіб з найбільшою кількістю балів згідно рейтингу, але не меншою за 70, пройдуть тестування на загальні здібності. Згодом 200 кандидатів з найбільшою кількістю балів за результатами другого етапу згідно рейтингу, але не меншою за прохідний бал (буде визначений пізніше), будуть допущені до співбесід», - йдеться у повідомленні.

Зокрема по завершенню зазначеного процесу буде сформовано загальний рейтинг з близько 100 кандидатів з найбільшою кількістю балів, які успішно пройшли добір. Вони пройдуть стажування у Тренінговому центрі та Офісі Генерального прокурора, після якого буде сформовано остаточний рейтинг, відповідно до якого кандидати будуть обирати посади, оприлюднені в оголошенні про добір.

Нагадаємо, генеральний прокурор Руслан Рябошапка змінив групи прокурорів в розслідуваннях злочинів в оборонному секторі.

Також Рябошапка призначив військового прокурора Віктора Чумака своїм заступником.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО