СБУ повідомила про підозру заступнику мера Слов'янська

Одному із заступників мера Слов'янська повідомили про підозру.

Чиновника підозрюють у легалізації проросійських бойовиків за допомогою створення «народної дружини», пише пресслужба СБУ.

Також в квітні 2014 року на сесії міськради під головуванням заступника міського голови депутати проголосували за проведення незаконного референдуму і призначення лідера злочинного угруповання головою виконкому.

«У квітні 2014 року під час його головування на сесії міськради депутати схвалили рішення щодо проведення фейкового референдуму і призначення лідера одного з бандформувань головою виконкому. Чиновник також сприяв легалізації проросійських бойовиків через створення так званої «народної дружини», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці повідомили про підозру заступнику мера за статтями «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України» і «Створення терористичної групи чи терористичної організації». Йому збираються обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, колишній мер Слов'янська Неля Штепа була затримана 11 липня 2014 року. Їй інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей і створення терористичної групи.

Раніше в СБУ розповіли подробиці обшуків в Одеській міськраді.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО