Помер відомий український актор Давид Бабаєв

Пішов із життя життя народний артист України, зірка Національного академічного театру імені Лесі Українки Давид Бабаєв. Трагедія сталася в ніч із 23 на 24 листопада.

Про це йдеться на сторінці театру в Facebook.

За своє життя Давид Бабаєв зіграв у понад 50 виставах, серед яких легендарні «Школа скандалу», «Пані міністр», «Наполеон і корсиканка», «Остання любов», «Уявний хворий», тощо.

«Особливою для Давида Володимировича була роль Гаррі в «Останній любові». За сюжетом літній чоловік зустрічає пізню любов і оживає на очах. Прониклива історія, зігріта природною чуйністю і вразливістю Давида Володимировича, стала улюбленою для глядачів. Саме вистава «Остання любов» стала останньою для видатного актора. Ніхто й подумати не міг, що в той вечір актор востаннє вийде на сцену і щирі оплески почує теж в останній раз...», - йдеться в повідомленні.

У театрі додали, що час і дату прощання із акторам повідомлять окремо.

Давид Володимирович Бабаєв народився 14 липня 1943 року в Махачкалі. У 1969 році закінчив Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтв, в якій пізніше викладав на кафедрі розмовного жанру. З 23 грудня 1972 року до останніх днів життя працював у театрі імені Лесі Українки, був провідним актором трупи.

Раніше помер знаменитий актор Микола Караченцов.

Також нагадаємо, пішов з життя відомий радянський актор Роман Карцев.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО