Нардеп Іванісов призупиняє членство у фракції «Слуга народу» після звинувачень в судимості

Народний депутат Роман Іванісов на час перевірки покинув фракцію «Слуга народа» після повідомлень про те, що він був судимий за зґвалтування.

Про це Іванісов повідомив у Facebook.

За його словами, він зробив такий крок, щоб не ставити під удар репутацію всієї фракції.

«Щоб не ставити під удар репутацію всього колективу, я прийняв рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації», - написав він.

За словами народного депутата, він вже звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давида Арахамии і той його підтримав.

Іванісов переконаний, що генерального прокурора Руслана Рябошапку «навмисно ввели в оману».

«Офіс генпрокурора вже дав спростування озвученої сьогодні відносно мене інформації. Замовники витрачають скажені гроші на брудну гру проти мене, не нехтують нічим, як ви всі помітили», - заявив він.

Народний депутат пообіцяв, що найближчим стане відоме прізвище замовника.

Нагадаємо, 20 листопада на брифінгу генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що судимість Руслана Іванісова за звинуваченням у зґвалтуванні погашена. Однак Іванісов дійсно відбував термін за зґвалтування неповнолітньої.

Пізніше в Генпрокуратурі повідомили, що інформація про погашену судимість за звинуваченням у зґвалтуванні у нардепа від фракції «Слуга народу» Руслана Іванісова є непідтвердженою.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО