Бойовики на Донбасі обстріляли безпілотник ОБСЄ

Незаконні збройні формування Російської Федерації у суботу, 26 жовтня, обстріляли безпілотник місії ОБСЄ в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Про це повідмоляється на сторінці ООС у Facebook.

У штабі відзначили, що вчора російсько-окупаційні сили зі стрілецької зброї обстріляли безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в районі населеного пункту Петрівське. Через загрозу втрати безпілотник було посаджено, він не зазнав пошкоджень.

Також у штабі додали, що бойовики регулярно відкривають вогонь по безпілотникам СММ ОБСЄ та всіляко протидіють роботі таких апаратів засобами радіоелектронної боротьби. При цьому російські найманці звинувачують в перешкоджанні роботі ОБСЄ українських військових.

За даними штабу, українські військові, дотримуючись чинного законодавства та міжнародних зобов'язань успішно виконують завдання зі стримування російської агресії і готові діяти при будь-якому варіанті змін обстановки.

Нагадаємо, 26 жовтня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби збройні формування РФ та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню - поблизу Луганського, Новолуганського, Світлодарська. Жодний український військовий за ніч не постраждав.

Нагадаємо, протягом попередньої доби, 25 жовтня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил були поранені 3 українських військовослужбовці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО