В Україні оголосили жовтий рівень небезпеки через туман

По всій Україні 25 жовтня буде перший, жовтий рівень небезпеки через складні погодні умови. Також синоптики прогнозують високий рівень пожежної небезпеки.

Як говориться в пресцентрі Укргідрометцентру, жовтий рівень небезпеки оголошено через туман.

«У першій половині дня 25 жовтня в Україні туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий). 25 жовтня в західних, північних, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Одеській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки», - повідомили синоптики.

Додамо, як відзначають рятувальники, через високий рівень пожежонебезпеки значно збільшується і ризик виникнення численних пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях.

Також туман огортає Київ вже не перший день, водіїв просять бути уважнішими і обережнішими в поїздках для запобігання аварій на дорогах.

Відзначається, що в столиці також оголошений перший рівень небезпеки (жовтий).

«За прогнозами Укргідрометцентру, по Києву в першій половині дня 25 жовтня туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпеки, жовтий)», - йдеться в повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, виліт рейсу з прем'єром Олексієм Гончаруком, який планував провести робочий візит до Чернівецької області, затримується через туман.

Також синоптик розповіла, чи підуть з України тумани.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО