Зведення ООС: нові обстріли, український військовослужбовець отримав поранення

Незаконні збройні формування 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

«27 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із забороненого Мінськими угодами озброєння - міномета калібру 82 мм, а також - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Упродовж минулої доби в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник зробив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки- зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі біля Павлополя - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; у Мар'їнки - з підствольних гранатометів; навколо Лебединського - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник зробив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Світлодарська - з забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і великокаліберних кулеметів.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців не зафіксовано», - підсумували в штабі ООС.

Нагадаємо, в Генштабі уточнили втрати ВСУ в Іловайськ котлі.

Раніше стало відомо, що бойовики імітують роботу по демонтажу фортифікаційних споруд у Станиці Луганській.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО