Зведення штабу ООС 25 серпня: 5 обстрілів, втрат немає

На Донбасі за минулу добу бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

«24 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... За минулу добу втрат з нашого боку в результаті ворожих обстрілів не було», - сказано у зведенні ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив 4 обстрілу: неподалік Мар'їнки - з станкового протитанкового гранатомета; поблизу Павлопіль - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; двічі неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник зробив один обстріл поблизу Новолуганське - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації і їхніх найманців не зафіксовано», - підсумували в штабі ООС.

Нагадаємо, з Донбасу виведуть підрозділи Нацгвардії.

Також відзначимо, Сайдік відзначив ефективність перемир'я в Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО