Чиновників Держгеокадастру затримали на хабарі

Посадових осіб Держгеокадастру затримали в Дніпропетровській області під час отримання неправомірної вигоди в 11 тис. доларів.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області в четвер, 4 липня, пише «Слово і Діло».

«При отриманні неправомірної вигоди викрито начальника відділу в одному з районів ГУ Держгеокадастру області, його заступника і співробітника державного підприємства», - сказано в повідомленні.

Чиновники відомства «вимагали і через посередника - працівника одного з відділів Дніпропетровської регіональної філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» - отримали 11 тис. доларів неправомірної вигоди від місцевого жителя за присвоєння кадастрових номерів чотирьох земельних ділянок, розташованих у селі Орлівщина Новомосковського району».

Чоловіків затримали за підозрою у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК). Вирішується питання про повідомлення ним про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Їм загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна і позбавленням права обіймати певні посади до 3 років.

Раніше посадових осіб оборонного заводу впіймали на хабарі.

Також нагадаємо, в Одесі на хабарі затримали керівника військкомату.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО