Призначили керівника апарату ВАКС

Голова Державної судової адміністрації України підписав указ про призначення керівником апарату Вищого антикорупційного суду (ВАКС) Богдана Крикливенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на портал Судова влада України.

Як повідомляється, Крикливенко почне виконувати свої обов'язки 7 червня.

«Наказом ДСА України від 6 червня 2019 № 192/к Крикливенко Б. В. призначений на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду з 7 червня 2019 року», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Богдан Крикливенко отримав кваліфікацію юриста в Київському національному університеті внутрішніх справ, має диплом за спеціальністю «Правознавство». Також він - випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Фінанси» та Національної академії державного управління при президенті України, де здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Трудову діяльність він почав з 2002 року в Міністерстві юстиції України. У березні 2018 року Крикливенку присвоїли 1 ранг державного службовця.

Нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд почне свою роботу 5 вересня 2019 року. Відповідне рішення було ухвалено на зборах суддів ВАКС.

Раніше в ВАКС призначили шістьох чергових суддів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО