Інвестори скандального ЖК «Шевченківський квартал» прийшли під Посольство США

Сьогодні, 22 травня, біля Посольства США у Києві відбувається акція інвесторів скандального житлового комплексу «Шевченківський квартал».

Близько тридцяти активістів вимагають завершити будівництво житлового комплексу. Разом з тим, інвестори звинувачують забудовника Олега Репу та київську міську владу у злочинній змові.

Активісти прийшли із плакатами «ЖК Шевченківський квартал: законній недобудові шостий рік! », «Обмануті інвестори вимагають своє законне житло», «Віталій Кличко+ шахрай-забудовник Олег Репа». Вони б'ють в барабани та співають гімн України.

Активісти вважають, що міська влада повинна дати кошти на завершення будівництва, а Олег Репа повинен сісти за грати.

«Ми хочемо отримати свої квартири. Я, наприклад, приїхала з Донецька у 2014-му році, і вклала останні гроші (30 тисяч доларів) в однокімнатну квартиру, а замість цього вже 5 років живу у монастирі в келії площею 1,5 квадратних метри. І плачу за цю келію 2800 гривень на місяць», - розповідає Світлана Агунська, інвестор ЖК «Шевченківський квартал».

Упродовж двох годин мітингу ніхто із повноважних представників Посольства США не вийшов до активістів.

«Якщо вони приходять до консульського відділу, у них має бути якесь звернення. Але цього звернення офіційного немає», - повідомили «Слову і Ділу» в Посольстві США.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО