Трамп звинуватив Обаму в виснаженні армії США

Президент США Дональд Трамп заявив, що ніколи не пробачить своєму попередникові Бараку Обамі виснаження американської армії.

Як пише «Слово і Діло», так він відповів на критику з боку дружини екс-президента Мішель Обами, передає 9 листопада телеканал CNN.

Колишня перша леді США написала в своїй новій книзі мемуарів, що ніколи не пробачить Трампу його ролі в русі birther, прихильники якого звинувачують Барака Обаму в тому, що він був обраний президентом нелегітимно, оскільки отримав громадянство країни не по праву народження.

«У відповідь я теж висловлю розбіжність, я ніколи не пробачу (президента Барака Обаму. - Ред.) за те, що він зробив з армією США. Вона була виснажена, і мені довелося це виправляти», - заявив Трамп. Політик також підкреслив, що занепад армії зробив країну небезпечним місцем для громадян.

8 листопада Трамп в ході прес-конференції за підсумками виборів звинуватив свого попередника в тому, що саме він нібито допустив анексію Криму Росією.

Також Трамп заявив в інтерв'ю CBS, що проявляє жорсткість при контактах з президентом РФ Володимиром Путіним і активно допомагає Україні оборонятися, чого не робив Обама.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО