Microsoft випустила велике оновлення Windows 10

Компанія Microsoft випустила п'яте велике оновлення операційної системи Windows 10. До теперішнього моменту воно вже почало поширюватися через систему Windows Update, і незабаром буде доступно всім користувачам ПК.

Як передає «Слово і Діло», про це пише ITC.

В оновленні стала доступна маса нових функцій і можливостей. Ключовим є новий хмарний буфер обміну Clipboard. Його головне завдання - синхронізація всіх дій і операцій з контентом між різними пристроями з єдиною обліковим записом Microsoft ID. Clipboard стане особливо корисним для тих, хто працює з декількома пристроями одночасно.

Також отримала ряд поліпшень функція Timeline, яка забезпечує синхронізацію історії в додатках між усіма пристроями.

Одним із найважливіших нововведень є оновлений додаток Your Phone. Він призначається для більш тісної інтеграції настільної ОС Windows 10 з мобільними платформами Android і iOS.

Більшість функцій програми наразі доступні тільки для Android. Your Phone дає можливість доступу до функцій (отримання і відправка повідомлення SMS) і контенту (фотографії та інші файли), що зберігається на смартфоні, прямо з ПК. Також додаток дозволяє дублювати зображення зі смартфона.

Наступне велике оновлення, над яким вже працюють розробники Windows 10, вийде в березні 2019 року.

Раніше повідомлялося, що в Windows була виявлена ​​серйозна уразливість, яка дозволяє встановлювати на комп'ютери віруси.

Нагадаємо, компанія Google працює над сервісом Project Stream, який дозволить запускати відеоігри в браузері Chrome.

Також Google випустив велике оновлення Chrome.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО