В Одесі затримано чоловіків, які напали на авто інкасаторів

Правоохоронці в п'ятницю, 21 вересня, о 12:00 затримали чоловіків, які вчинили збройний напад на інкасаторів платіжних терміналів в Одесі.

Про це повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook, передає «Слово і Діло».

«О 12:00 оперативний план «Сирена» був знятий, зловмисники затримані», - заявив Форостяк.

Факт затримання підтвердив також начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін.

«Підозрювані у скоєнні розбійного нападу на представників фірми, яка обслуговує термінали мобільного зв'язку, затримані», - заявив Головін.

Раніше повідомлялося, що на авто інкасаторів платіжних терміналів мобільного зв'язку в Приморському районі Одеси було скоєно збройний напад. Поліція розшукувала в зв'язку зі тим, що трапилося двох чоловіків на машині марки Opel. Зазначалося, що під час пограбування постраждали двоє інкасаторів. Однак про характер завданих їм травм не повідомлялося.

Раніше в Києві іноземці пограбували ювелірний магазин. Вони вбили охоронця і вкрали коштовності на п'ять мільйонів гривень.

Нагадаємо, в місті Рівне грабіжники відібрали у двох чоловіків 70 тисяч доларів. Троє озброєних зловмисників в масках відкрили дверцята їх авто і забрали дві сумки з грошима.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО